29. Annelie Pompe - Om att bejaka livet och och våga utmana sina gränser

06.06.2021 - By Så in i Själen

Download our free app to listen on your phone

Annelie Pompe är en svensk äventyrare – de första raderna i hennes bok ”Naturnära Äventyr” lyder – Äventyr är bra för oss! De får oss att vakna till liv, växa som människor och utvecklas. Jag kan inte annat än att hålla med! För det är precis så jag har upplevt mina äventyr i livet. De har fått mig att känna mig levande, utvecklat mig och gjort mig lite modigare för varje gång. Men det finns vissa Äventyr jag känner att jag inte vågar. Jag tycker tillexempel att det är lite läskigt att vara under vatten. Så när jag såg Annelie Pompe i ”Mästarnas Mästare” 2019 blev jag oerhört imponerad av hennes fridykning, och de olika rekord hon satt, som bla ett världsrekord 2010 på 126 meter. Jag får en känsla av att Annelie har en stark kontakt inåt, är fokuserad och närvarande i nuet och njuter av naturen och alla dess element. Hur ser hon på själen, vad tror hon på och hur lever hon fullt ut? – Välkomna till ett samtal av ”Så in i Själen”.
Av och med: Agneta Sjödin
Producent: Marcus Silverdrake Blomgren [email protected] www.silverdrakeförlag.se See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

More episodes from Så in i Själen