Duurzaam hoe dan?!

By Jetske Thielen

What's Duurzaam hoe dan?! about?

Dit is de Podcast ”Duurzaam hoe dan?!”. Hier leer je van experts hoe je succesvol innoveert, zodat het sneller, beter en leuker wordt.

Mijn naam is Jetske Thielen. Spreker, adviseur en sociaal ingenieur. Met mijn bedrijf Duurzaam Vlechtwerk help ik ambitieuze organisaties om zelf aan de slag te gaan met innovatie en het versnellen van duurzaamheid. Ik geloof in het vergroten van je positieve impact. Dit doe ik zelf privé als Herenboer, Burgerwetenschapper Schone Rivieren en als klein aandeelhouder waterkrachtcentrale in de Dommel.

Met deze Podcast ” Duurzaam hoe dan?! ” neem ik je mee in mijn reis hoe duurzaamheid te versnellen en concreet te maken zodat jij als professional geholpen wordt om duurzaamheid in jouw organisatie verder te brengen.

Download our free app to listen on your phone

LAST EPISODE

#25 Klimaatvriendelijke keu...

02.06.2023

Lieneke Knuyt, trainer bij stichting Klimaatgesprekken en projectmanager duurzaamheid bij PostNL. Anderhalf jaar geleden ging Lieneke Knuyt als projectmanager duurzaamheid aan de slag bij PostNL. Het sorteerwerk, de lopende banden, de eindeloze ritsen pakketten in de distributiecentra: het hyperefficiënte karakter ...

Duurzaam hoe dan?! episodes: