Kristin Kaspersen Nyfiken på

By Perfect Day Media

What's Kristin Kaspersen Nyfiken på about?

Sluta aldrig att vara nyfiken, livet har så mycket att lära sa min mamma till mig när jag var liten och det har jag burit med mig sedan dess, hela vägen in i den här podden! I "Nyfiken på" är Kristin Kaspersen nyfiken på kända och okända livsöden, på ledarskap, drivkrafter, hälsa och livsval. Det här är podden för dig som vill stilla din nyfikenhet och lära för livet! Webbsida: kaspersennyfikenpa.se
En podcast från Perfect Day Media.

Download our free app to listen on your phone

LAST EPISODE

172. Leon Kaspersen Fahlén ...

12.03.2023

I veckans avsnitt har jag bjudit in min yngsta son Leon Kaspersen Fahlén för att prata bland annat om julen. Det är mer ett samtal mellan oss än intervju då vi båda berättar om hur vi upplevt julen med skilda ...

Kristin Kaspersen Nyfiken på episodes: