26. Maria Borelius - Hur viktig är det för hälsan med andlighet

05.16.2021 - By Så in i Själen

Download our free app to listen on your phone

I det här avsnittet har jag bjudit in Maria Borelius, författare och journalist och även min podd-kollega. Vi stöter ihop ibland här på Acast där vi spelar in våra avsnitt, och för ett tag sedan gästade jag hennes podd "Hälsorevolutionen” och nu är det dags för Maria att gästa min podd. Vi simmar lite i samma vatten, i alla fall när det kommer till andligt sökande. vetenskaplig nyfikenhet som inte har varit lika viktig för mig i mittsökande, jag följer mina känslor. Så har det alltid varit. Maria har pilgrimsvandrat precis som jag, till Santiago de Compostela i norra Spanien. Det tycker jag att det ska blir spännande att prata om. Och hur har hon landat i sitt sökande, vad känns sant för henne – och vad var det för övning hon gjorde med mig när jag gästade hennes podd? Som fick mig att börja gråta. Jag vill att hon berättar mer om den och att hon kan göra den på dig som lyssnar. Välkomna till mitt samtal med Maria Borelius i ”Så in i Själen”
Av och med: Agneta Sjödin
Gäst: Maria Borelius
Producent: Marcus Silverdrake Blomgren ([email protected]) www.silverdrakeforlag.se See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

More episodes from Så in i Själen