
Sign up to save your podcasts
Or


धर्म सेतु पालकं त्वधर्म मार्ग नाशकं
कर्म पाश मोचकं सुशर्म दायकं विभुम् ।
स्वर्ण वर्ण केषपाश शोभितांग मण्डलं
काशिका पुराधिनाथ कालभैरवं भजे ॥ ५ ॥
Dharma setu pālakaṁ tvadharma mārga nāśakaṁ Karma pāśa mocakaṁ suśarma dāyakaṁ vibhum | Svarṇa varṇa keśapāśa śobhitāṅga maṇḍalaṁ Kāśikā purādhinātha kālabhairavaṁ bhaje || 5 ||
தர்ம சேது பாலகாம் த்வதர்ம மார்க நாஷகாம் கர்ம பாச மோசகாம் ஸுஷர்ம தாயகாம் விபும் | ஸ்வர்ண வர்ண கேஷபாச சோபிதாங்க மண்டலாம் காஷிகா புறாதிநாத காலபைரவம் பஜே || 5 ||
रत्न पादुका प्रभाभिराम पाद युग्मकं
नित्यम्-अद्वितीयम्-इष्ट-दैवतं निरंजनम् ।
मृत्यु दर्प-नाशनं कराल-दंष्ट्र-मोक्षदं
काशिका पुराधिनाथ कालभैरवं भजे ॥ ६ ॥
Ratna pādukā prabhābhirāma pāda yugmakaṁ Nityam-advitīyam-iṣṭa-daivataṁ niranjanam | Mṛtyu darpa-nāśanaṁ karāla-daṁṣṭra-mokṣadaṁ Kāśikā purādhinātha kālabhairavaṁ bhaje || 6 ||
ரத்ன பாதுகா பிரபாபிராம பாத யுக்மகம் நித்யமத்விதீயம்-இஷ்ட தைவதம் நிரஞ்சனம் | ம்ருத்யு தர்ப-நாஷனம் கரால-தம்ஷ்ட்ர-மோட்சதம் காஷிகா புறாதிநாத காலபைரவம் பஜே || 6 ||
By KUMAR VEMBUधर्म सेतु पालकं त्वधर्म मार्ग नाशकं
कर्म पाश मोचकं सुशर्म दायकं विभुम् ।
स्वर्ण वर्ण केषपाश शोभितांग मण्डलं
काशिका पुराधिनाथ कालभैरवं भजे ॥ ५ ॥
Dharma setu pālakaṁ tvadharma mārga nāśakaṁ Karma pāśa mocakaṁ suśarma dāyakaṁ vibhum | Svarṇa varṇa keśapāśa śobhitāṅga maṇḍalaṁ Kāśikā purādhinātha kālabhairavaṁ bhaje || 5 ||
தர்ம சேது பாலகாம் த்வதர்ம மார்க நாஷகாம் கர்ம பாச மோசகாம் ஸுஷர்ம தாயகாம் விபும் | ஸ்வர்ண வர்ண கேஷபாச சோபிதாங்க மண்டலாம் காஷிகா புறாதிநாத காலபைரவம் பஜே || 5 ||
रत्न पादुका प्रभाभिराम पाद युग्मकं
नित्यम्-अद्वितीयम्-इष्ट-दैवतं निरंजनम् ।
मृत्यु दर्प-नाशनं कराल-दंष्ट्र-मोक्षदं
काशिका पुराधिनाथ कालभैरवं भजे ॥ ६ ॥
Ratna pādukā prabhābhirāma pāda yugmakaṁ Nityam-advitīyam-iṣṭa-daivataṁ niranjanam | Mṛtyu darpa-nāśanaṁ karāla-daṁṣṭra-mokṣadaṁ Kāśikā purādhinātha kālabhairavaṁ bhaje || 6 ||
ரத்ன பாதுகா பிரபாபிராம பாத யுக்மகம் நித்யமத்விதீயம்-இஷ்ட தைவதம் நிரஞ்சனம் | ம்ருத்யு தர்ப-நாஷனம் கரால-தம்ஷ்ட்ர-மோட்சதம் காஷிகா புறாதிநாத காலபைரவம் பஜே || 6 ||