
Sign up to save your podcasts
Or


This rare species is on the verge of extinction, but even thoughit is in a difficult place, they still manage to be one of the most uniqueanimals.
The Amur leopard can be found in far eastern Russia. They live in temperate forests, meaning theweather can go from very hot to very cold. They prefer to live in areas withsteep hills s lots of trees.
These leopards eat deer, young wild boar, badgers, pheasants andgrouse. They are hunting animals and can go up to 37 miles per hour and canleap very far. The Amur leopards prefer to hike during the night but willsometimes hunt in the afternoon.
If they life healthily and don’t die due to unnatural reasons, theAmur leopard can live up to 15 years. But sadly, they have recently beenexperiencing a population drop. They are critically endangered and theirpopulation in the wild is currently at around 57 animals. The decline has beendue to habitat loss from chopping down the forests that they live in.
Today,I’ll be talking about the numbat, a species of marsupial that is fromAustralia.
First,the numbat is a very interesting looking animal. It is small and squat, with asmall pointed head and long bushy tail. The fur is reddish brown and darkensnear the rump. There are several white bands curving from one side of its bodyto the other. The numbat has small teeth and a long sticky tongue. It hasstrong claws for digging and, unlike other marsupials, females do not have apouch for carrying young.
Thenumbat eats termites, and adults need to eat up to 20,000 termites a day. Theyare diurnal, meaning they are active during the day unlike most marsupials.They spend most of their time looking for termites to eat by digging up loosedirt and use their long sticky tongue to eat them.
Thenumbat used to be widespread across Australia, but has become an endangeredspecies and now lives in Southwestern Australia. Conservation efforts havehelped them to live in a few reserves in the country.
Hello welcome to wild Suzhou today I will be talking about theharbor seal
The harbor seal can be found on harbors near the Atlantic andpacific oceans, ranging from Alaska to the border of California and Mexico. They tend to livein areas like shores, beaches and rocky islands that are near coastal waters.
Their diet consists of octopus, squid, cod, flounder and othersmallish sea animals. They are hunters so they dive for their food, these sealsare very good at diving and can dive from 3-7 minutes long and up to1,500 feet into the water.
Harbor seals aren’t easily aggressive but if agitated they willlikely rush into the water and are on the lookout for predators. Theirpredators can include killer whales, sharks, polar bears, and walrus’s.
Harbor seals have light grey to black spots around their body andare five to six feet in length. They can weight up to 300 pounds and get aroundby flopping on their stomach. They have a steady population of 500,000 and livein small groups.
What do you think of this funny coastal creature.
For wild Suzhou I’m palm tree and thank you for listening.
Hello,this is wild suzhou.
Today,I’ll be talking about the red crowned crane, also known as the Manchurian craneor japanese crane. This type of crane is rare, and is a symbol of luck, longlife, and loyalty.
Redcrowned cranes are a larger type of crane, and are known for the red bare skinon the top of their head. This skin brightens during mating season. For themost part, their bodies are snow white, with black on part of the edge of theirwings. When the wings are folded, this looks like a tail. However, the tail isactually white. Males have black on their cheeks, throat, and neck, whilefemales have grey in these areas. The beak is greenish, the legs are grey, andthe eyes are brown.
Redcrowned cranes migrate throughout the year, moving around East Asia. During thespring and summer, they can be found in Siberia, Northeast China, and sometimesNortheast Mongolia. In the fall and winter they migrate to the Korean Peninsulaand East China. They spend their time in wetlands, rivers, paddy fields, grassytidal fields, and mudflats.
Redcrowned cranes eat many foods, such as plants, insects, small mammals, andfish. The plant list includes rice, parsley, carrots, acorns, buckwheat, andother water plants. They also eat fish, amphibians, snails, crabs and shrimp,insects, small reptiles, rodents, and even baby birds.
Forwild suzhou, I’m Ciana, thanks for listening and see you next time.
The vampire bat is a scary as itseems. This blood sucking animal has May adaptions for it’s peculiar lifestyle.
Vampire bats can be found inSouth America in subtropical areas. They live in hollowed our trees or caves,either alone or with a colony. These colonies can range from a few bats tothousands.
Vampire bats hunt in the nightbecause they are nocturnal. Unsurprisingly these animals feed on blood, hencethe name. They have amazing eyesight and a heat sensor in their nose to helpfind blood.
They usually feed on blood ofmammals but can even drink humans blood! The vampire hat actually does have avenomous bite for disabling their prey or protecting againstpredators. Their bite is not deadly to humans but can cause an infection. Theirpredators can include hawks and eagles.
Do you think there are any otheranimals quite like the vampire bat?
For wild Suzhou I’m palm tree andthank you for listening.
Hello, this is wild suzhou.
Today, we will talk about the snowy owl, a species of owl many people have probably heard of. But today, we will talk more about their appearance, habitat, and diet.
First, snowy owls are easy recognizable by their white plumage and the dark bars on their feathers. Males tend to have less bars while females and young have a lot more. The plumage is also very thick. Snowy owls have yellow eyes and a black beak. They are also one of the larger and heavier species of owl.
Snowy owls live in arctic regions in North America and Eurasia. They like open areas like the arctic tundra, coastal dunes, and prairies. They nest on the ground, and build their nests on top of mounds or boulder. This is because these place provide good visibility to the area around them.
Snowy owls eat many foods, including mammals like lemmings, voles, deer mice, hares, muskrats, marmots, squirrels, rabbits, raccoons, prairie dogs, rats, and moles. They also eat birds such as duck, geese, pheasants, shorebirds, grebes, songbirds, and even other birds of prey.
For wild suzhou, I’m Ciana, thanks for listening and see you next time.
140,薮猫
为感谢大家多年来的支持,现将本次音频的文字稿提供给大家参考,希望能更好地帮助小朋友提高语文听读能力和理解能力。
Today,we will tak about the serval. What does it look like, where does it live, andwhat does it eat?
Theserval is a type of wild cat that lives in Africa. It is a slender, mediumsized cat with a small head, large ears, a short tail, and very long legs. Infact, the legs of the serval are the longest of any cat, relative to its bodysize. The coat is golden yellow to buff in coloration, and is marked withstriking black spots and stripes. The tail has a black tip, and the eyes arebrownish or greenish in color.
Theserval lives in many places in Africa. In the North, it is not so common, andcan be found in Morocco and Tunisia. There, they live in semi-arid areas andcork-oak forests near the Mediterranean. In South Africa, servals are verywidespread. Here, servals live in grasslands, moorlands, and bamboo thickets athigh altitudes. However, they prefer wetlands and savannas, which are closer tobodies of water.
Servalshunt using their great sense of hearing. They eat many animals, but usuallysmall ones, such as rodents, small birds, frogs, insects, and reptiles. Largeanimals that servals will hunt include antelope, hares, and flamingoes.
如果你希望了解本次节目阅读理解部分的内容,可以通过公众号【荒野苏州】回复“自然英语”查看。
本专辑原创音频版权归“荒野苏州”所有,未经授权许可,严禁用于其他平台或商业用途!
139,环尾狐猴
为感谢大家多年来的支持,现将本次音频的文字稿提供给大家参考,希望能更好地帮助小朋友提高语文听读能力和理解能力。
The ring tailed lemur is a peculiar animal that can only be foundin specific places. This fun animal is ready for its threats and much more
Ring tailed lemurs live in the rainforest of Madagascar. This isthe only place they live but it’s able to provide the food they need such asflowers, herbs, bark, insect, spiders and sometimes even small birds andchameleons. The way they find food is by searching in trees and on the ground.
The ring tailed lemurs have predators such as harriers, snakes,cats, and fossas. Their lifespan is around 19 years in the wild. This speciespopulation is unfortunately declining due to logging and illegal deforestation,there are an estimated 2000-2,400 lemurs in Madagascar.
Lemurs are able to protect themselves by camouflage. They are alsovery good at climbing and jumping which could be useful while trying to getaway from a predator. They weigh around 5 pounds and have tails longer thantheir actual body.
Now that you know a bit about this wacky creature, what’s yourfavorite thing it can do?
如果你希望了解本次节目阅读理解部分的内容,可以通过公众号【荒野苏州】回复“自然英语”查看。
本专辑原创音频版权归“荒野苏州”所有,未经授权许可,严禁用于其他平台或商业用途!
138,日本猕猴
为感谢大家多年来的支持,现将本次音频的文字稿提供给大家参考,希望能更好地帮助小朋友提高语文听读能力和理解能力。
Today, we’ll betalking about the Japanese Macaque, also known as the Japanese Monkey or theSnow Monkey. Where does it live, what does it look like, and why is it special?
First, the Snow Monkeyis Native to Japan. It loves on all of the Main Japanese Islands, except forHokkaido, the northernmost island. Japanese macaques can live in areas wheresnow covers the ground for months each year. In fact, no other nonhuman primateis more northern-living nor lives in a colder climate than this species. In thesouthern part of its range, the Japanese macaque lives in subtropical forests.In the northern part, it lives in subarctic forests in mountainous areas.
The JapaneseMacaque is large, muscular, and has shaggy hair. This coat can come in variousshades of brown, grey, and yellow. This fur is also well-adapted to the cold,and gets thicker as temperatures decrease. It has a short stump for a tail, andit has a pink face.
The JapaneseMacaque is also very intelligent, and has a lot of interesting behaviors. Forexample, researchers at Koshima Island left sweet potatoes on the beach for themonkey. One female Japanese Macaque washed the food using clean river water,and then dipped the food into the salty sea water for flavor. They have alsobeen seen rolling snowballs for fun. But perhaps the most interesting thingJapanese Macaques do is go into hot springs during the colder months. This isto keep the Macaques warm, but it also is a form of stress relief for them.Pregnant females and females attempting to become pregnant will soak in thesprings for longer periods of time.
如果你希望了解本次节目阅读理解部分的内容,可以通过公众号【荒野苏州】回复“自然英语”查看。
本专辑原创音频版权归“荒野苏州”所有,未经授权许可,严禁用于其他平台或商业用途!
137,白大角羊
为感谢大家多年来的支持,现将本次音频的文字稿提供给大家参考,希望能更好地帮助小朋友提高语文听读能力和理解能力。
If you were to think of an animal that would suit cold, tallmountains, the dall sheep would be one. They are an interesting animal thatworks well in their habitat.
Dall sheep live in Canada and Alaska, you can find them inextremely cold mountains. Beingin such harsh environments mean they must have some adaptions in order tosurvive. The dall sheep has very thick wool that insulates itself. On average,the total weight of all the wool can add up to 130 pounds.
The dall sheep also has another threat to handle, their naturalpredators. Their predators can include grizzly bears, wolves, coyotes, andwolverines. Luckilythey also have an adaption for this, their horns.
Dall sheep horns are made of Keratin and can take up to 8years to fully grow. Males have larger thicker ones and females had shorterones. They use the horns to protect themselves and their young. They are alsoable to jump and climb mountains to get away from predators.
These animals eat grasses, lichens, and mosses. They can live upto 10 years in the wild and have offspring at age three to four. Their pregnancy last four and a half months and like most herdinganimals, the young are able to walk within hours to a day of their birth. Dall sheep can weigh up to 150 pounds, and that’s not includingtheir weight of all their wool.
The dall sheep is the perfect animal for this kind of climate andhabitat. What Other animals do you think would do well in this habitat?
如果你希望了解本次节目阅读理解部分的内容,可以通过公众号【荒野苏州】回复“自然英语”查看。
本专辑原创音频版权归“荒野苏州”所有,未经授权许可,严禁用于其他平台或商业用途!
From the publisher's feed
主播:Ciana, Elysia, 飞鸟
首播:每周五晚上18:00
这是一档由喜欢大自然的三个观鸟爱好者一起合作、播出的自然类英文科普节目。
如果你希望和我们一起,周末带孩子走进自然,请关注微信公号【荒野苏州】,申请成为“荒野俱乐部”会员。本专辑原创音频版权归“荒野苏州”所有,未经授权许可,严禁用于其他平台或商业用途!