Marvel's What If? Season 1 Wrap Up and Pub Quiz podcast from TV Podcast Industries

10.15.2021 - By Ms Marvel Podcast from Defenders TV Podcast

Download our free app to listen on your phone


With What If? Season 1 complete we wrap up the show and discuss our favourite episode, what we would have liked to see in season 1 and what's coming in Season 2.

Marvel's What If? Season 1 Details

Executive Produced by: Bryan Andrews, A.C. Bradley, Brad Winderbaum with Kevin Feige

What If? Season 1 Head Writer: A.C. Bradley

What If? Season 1 Director: Bryan Andrews

What if we had a Pub Quiz?

During each podcast we asked a question about each episode in our What If? Pub Quiz. You sent your answers in each week to [email protected] In this episode the listeners with the most correct answers were in with the chance of getting their hands on some What If? Funko Pops. Here's the list of questions and the answers:

Question 1 - Episode 1 “What If Captain Carter Was The First Avenger?” Question: What was the name of the Red Skull’s Castle?

Answer: Castle De Krake

Question 2 - Episode 2 “What if T’Challa Became A Starlord?” Question: What folklore hero does T’Challa embody as Starlord? (For a bonus point – What name does Yondu give this folklore hero?) [2 points.]

Answer: Robin Hood and Robin Leech

Question 3 - Episode 3 “What if The Earth Lost Its Mightiest Heroes?” Question: What is Agent Coulson’s S.H.I.E.L.D. login password used by Natasha Romanov?

Answer: #stevestevesteveiheartsteve0704

Question 4 - Episode 4 “What If Doctor Strange Lost His Heart Instead of His Hands?” Question: From what creature or animal did the Misguided Doctor Strange Supreme get his Cloak from?

Answer: Bug or Beetle

Question 5 - Episode 5 “What if…Zombies?” Question: What job does Okoye think Happy Hogan has?

Answer: Uber Driver

Question 6 - Episode 6 “What if Killmonger Rescued Tony Stark??” Question: How much can Tony Stark spend on a slow Tuesday in Vegas?

Answer: $10 million

Question 7 - Episode 7 “What if Thor Were an Only Child?” Question: What tattoos do Thor and Jane Foster get in Las Vegas?

Answer: Thor gets Science with a microscope and Jane Foster gets Magic and Mjolnir

Question 8 - Episode 8 “What if Ultron Won?” Question: What type of take away does Natasha Romanov order from Avengers tower?

Answer: Pizza with a gluten free crust

Question 9 - Episode 9 “What if The Watcher Broke His Oath?” Question: What music related battle cry does Thor use before attacking Ultron and who was the original singer?

Answer: Viva Las Vegas originally sung by Elvis Presley

AND THE WINNER IS!!! - Mr Steve Brown

More episodes from Ms Marvel Podcast from Defenders TV Podcast