Söyleşi: Faruk Ekici |
Gündüzleri adliyede avukat, akşamları ise bağımsız sahnelerde tiyatrocu olan Baver Karahancı; hem yazıp oynadığı Hiç Dünya, yazarı olduğu Bir Düşte İki Berduş ve oyuncu kadrosunda yer aldığı Tanıdığım Tüm Erkekler oyunlarıyla seyirci karşısına çıkıyor.Karahancı; varoluşsal meseleleri karanlık bir mizahla ele alan oyunlarını, hukukun somut kuralları ile sahnenin kurgusal yapısı arasında kurduğu bağı, sahnede peşine düştüğü biçim arayışlarını ve günümüz koşullarında bağımsız tiyatro yapmanın zorluklarını T24’e anlattı.KÜNYE:Hiç Dünya ▼Yazar: Baver KarahancıYönetmen: Emre DökücüOyuncular: Baver Karahancı, İlayda Güler, Serhan AlbenKostüm-Dekor Tasarımı: İrem DilaverIşık Tasarımı: Can KılınçHareket Tasarımı: Süda KöseDanışman: İrem DilaverAfiş Tasarımı: Elif KadayıfAsistanlar: Burak Gençalp, Emre YeşilYapım Koordinatörü: Merve DağlıoğluYapım Asistanı: Süda KöseYapım: Neon TiyatroTanıdığım Tüm Erkekler ▼Yazar: Sarp PolatYönetmen: Emre Dökücü Oyuncular: Aydan Akboğa, Baver Karahancı, Can Kılınç, Serhan Alben, Tolgahan Ener, A. Volkan IşıkDekor: Merve YörükKostüm: İrem DilaverHareket Tasarımı: Gülnara GolovinaIşık Tasarımı: Can KılınçMüzik: Tuna ÖztürkAfiş Tasarımı: Elif KadayıfYapım Koordinatörü: Merve DağlıoğluYapım Asistanı: Olcay YurdakanIşık Operatörü: Güray DoğruAsistanlar: Burak Gençalp, Yunus Emre YeşilYapım: Neon TiyatroBir Düşte İki Berduş ▼Yazar: Baver KarahancıYönetmen: Ahmet BaltaOyuncular: Gökay Müftüoğlu, Utku GüçoğluMüzik: Utku GüçoğluHareket Tasarım: Salih UstaDekor ve Kostüm: Gökay MüftüoğluIşık Tasarım: Ammar ÖzçelikIşık Kumanda: Emir İnciAfiş ve Oyun Fotoğrafları: Emre MollaoğluAsistan: Tarık Emir Altıntaş