Hva så?! med Christian Fuhlendorff

By Christian Fuhlendorff

What's Hva så?! med Christian Fuhlendorff about?

"Hva' så!?!" er mit bud på en podcast. Jeg går en tur med mennesker jeg beundrer, finder spændende, eller føler har noget at byde på. Hvem er de? Hvor kommer de fra? Og hvordan er de kommet dertil? Vi har ikke travlt, vi jagter ikke grinet og der er ingen trickspørgsmål. Det er bare en helt almindelig menneskelig samtale.
NYT AFSNIT HVER ONSDAG

Download our free app to listen on your phone

LAST EPISODE

Hva så?! - Eske Willerslev

11.14.2019

Afsnit 128 Det her afsnit har jeg glædet mig til at give dig. Jeg har snakket om det, på nogle af de andre gåture, fordi det satte en masse spændende tanker og ideer igang hos mig. Nu kan du høre ...

Hva så?! med Christian Fuhlendorff episodes: