Hva så?! med Christian Fuhlendorff

By Christian Fuhlendorff

What's Hva så?! med Christian Fuhlendorff about?

"Hva' så!?!" er mit bud på en podcast. Jeg går en tur med mennesker jeg beundrer, finder spændende, eller føler har noget at byde på. Hvem er de? Hvor kommer de fra? Og hvordan er de kommet dertil? Vi har ikke travlt, vi jagter ikke grinet og der er ingen trickspørgsmål. Det er bare en helt almindelig menneskelig samtale.
NYT AFSNIT HVER ONSDAG

Download our free app to listen on your phone

LAST EPISODE

Hva så?! - Karsten Green

07.09.2020

Afsnit 196. Karsten Green, det varme menneske. Karsten er komiker og har lavet masser af standup og TV, derudover er han også min rigtige gode ven som jeg har kendt i årevis. Det er altid en fornøjelse at snakke med ...

Hva så?! med Christian Fuhlendorff episodes: