42. Per Lindgren - Det hemligstämplade UFO-materialet som släpptes från Pentagon - Vad finns egentligen därute?

09.05.2021 - By Så in i Själen

Download our free app to listen on your phone

Kära vänner - ni som följer min podd och har lyssnat på avsnitten känner kanske till mitt intresse för ufon och tankar runt liv i universum. Jag är inte ensam om att fascineras av dessa frågor, och i det här avsnittet av ”Så in i Själen” har jag bjudit in Per Lindgren som delar mitt intresse. Per Lindgren är utbildad jurist och jobbar idag som kommunikationschef på Skattebetalarna. Han driver även podden ”God Ton” tillsammans med Hanif Bali. Jag och Per ska bland annat prata om det hemligstämplade material som nyligen släpptes från Pentagon och som spridits över världen. Vad är det man observerat och vad finns egentligen därute? Per Lindgren och jag längtar efter svar, svar som kanske inte kommer under vår livstid, men det hindrar oss inte från att spekulera. Som alltid, känn dig varmt välkommen till ”Så in i Själen”
Av och med: Agneta Sjödin
Producent: Marcus Silverdrake Blomgren [email protected] www.silverdrakeförlag.se See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

More episodes from Så in i Själen