24. Rickard Sjöberg - Om att våga vara modig och utforska sig själv och livet

05.02.2021 - By Så in i Själen

Download our free app to listen on your phone

Rickard Sjöberg är min kollega på tv4 och vi känner igen honom från Postkodmiljonären plan annat. Rickard började på kanalen ett par år efter mig och våra vägar har så klart korsats många gånger, inte minsta i mina Nyårskarameller där Rickard är med varje år. Rickard är för mig en varm, inkännande och närvarande person. Sedan tänker jag att han måste vara väldigt allmänbildad efter alla år i Postkodmiljonären. Jag vet att Rickard har en tro. Jag vet inte exakt hur den ser ut, så det vill jag prata med honom om. Även hur han ser på själen, och vad som händer när vi dör. Ganska nyligen kom Rickard ut med en bok om mod! ”Våga vara Modig”, vad innebär det i stort och smått, det ska vi prata om i det här avsnittet av ”Så in i Själen” och du är som vanligt varmt välkommen. 
Länk till erbjudande Mindfulness App: https://zr4y9.app.goo.gl/f9XU
Av och med: Agneta Sjödin
Gäst: Rickard Sjöberg
Producent: Marcus Silverdrake Blomgren www.silverdrakeforlag.se See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

More episodes from Så in i Själen